top of page

Serveis a administracions

Arriant també ofereix serveis adaptats a les administracions del territori. Des de tallers d'estudis assitits, acollides, dinamitzacions juvenils i molt més!

080623.png

Estona Temps per Tu

Un servei de suport per a la conciliació laboral, familiar i personal que neix del Consell Comarcal de la Garrotxa, pensat per donar resposta a les necessitats puntuals familiars.

Es tracta d'un servei puntual que s'ofereix sota demanda a 16 municipis de la comarca de la Garrotxa, de forma gratuïta, i s'adreça a infants d'I3 a 6è, de manera que les famílies poden deixar els infants, de forma puntual, en espais cuidats.

 

Com a novetat d'aquest nou curs 23-24, s'ofereix també el Temps per Cultura, un servei de guarda d'infants per afavorir que les famílies assisteixin a actes culturals organitzats pel mateix Ajuntament o qualsevol entitat del municipi (aquest servei s'ha de sol·licitar amb 15 dies d'antelació omplint aquest document en aquest correu i enviant-lo a rsoms@garrotxa.cat

 

Des d'Arriant aportem l'acompanyament de professionals en la cura d'aquests espais.​Tota la informació a tempspertu.garrotxa.cat 

WhatsApp Image 2023-06-30 at 12.49.17.jpeg

Dinamitzacions juvenils

El principal objectiu de la dinamització juvenil és acompanyar als i a les joves adolescents i pre-adolescents que viuen en petites poblacions a que puguin participar de forma activa en els seus  municipis corresponents.

 

D’aquesta manera, vetllem per ajudar-los a què trobin el seu espai dins de la comunitat, que puguin expressar-se de forma lliure i col·laborar constructivament en la millora dels serveis comunitaris així com també afavorir el vincle entre petits i grans. A més, el principal eix vertebrador de la dinamització és vetllar per l’empoderament juvenil, donant importància a la responsabilitat i fent que el joves puguin prendre decisions i les puguin portar a terme de forma autònoma.

Brigades_StaPau1.jpeg

Brigades d'Estiu

Des d'Arriant coordinem aquesta activitat formativa, lúdica i cultural durant l’estiu on els joves poden participar en diferents serveis fent tasques de voluntariat mentre aprenen a respectar l’entorn i a treballar en equip.

Un servei que s'ofereix a diferents municipis de la Garrotxa en coordinació amb Garrotxa Jove i els diferents Ajuntaments de la comarca. 

Aula

Tallers d'estudis assistits

Des de diferents entitats s’ha anat detectant al llarg dels anys, la necessitat d’acompanyar als joves en el seu procés d’aprenentatge. I el taller té l’objectiu d’atendre als joves provinents de famílies amb dificultats a fer els deures per a millorar el seu rendiment escolar i atendre qualsevol altre necessitat que pugui sorgir.

IMG-20180918-WA0000.jpg

Aula d'Alfabetització

Entenem que la llengua és un aspecte cultural imprescindible per a la inclusió de les persones en les societats on viuen, i és un element clau per a la cohesió social i la convivència.

 

L’Aula d’Alfabetització és un recurs per a noies i nois de 16 a 18 anys que no estan alfabetitzats i acaben d’arribar a la ciutat d’Olot o algun municipi de la comarca de La Garrotxa.

 

El sistema educatiu vigent a Catalunya, marca que l’educació obligatòria ho és fins als 16 anys. Els joves d’entre 16 a 18 anys, que arriben a Olot sense coneixement de la llengua i sense documents de convalidació d’estudis no tenen un recurs a nivell formatiu que ajudi a millorar la seva formació i sobretot, el seu coneixement de la llengua catalana. I per tot això, Arriant juntament amb algunes administracions ofereix aquest espai per a aquest col·lectiu.

T'interessen alguna de les nostres propostes? Contacta'ns!

Carrer Verge del Carme 8, 17800 Olot, Girona, Spain

680 23 77 45

Gràcies per contactar amb nosaltres!

bottom of page