top of page

Arriant Produccions

Arriant produccions és una nova branca d'Arriant que proposa diferents espectacles dirigits a infants, joves i famílies, que treballa des de l’eduació en valors d’una forma divertida i interactiva amb el propòsit de tractar temes que millorin la situació actual dels diferents reptes que tenim com a societat.

Visualitza les nostres últimes creacions aquí sota!

DOSSIER MASSA TIP.png
DOSSIER UN DIA A PAGÈS.png

Què és i què ofereix Arriant Produccions?

GZF_4630_Screen.jpg

Què és?

Arriant Produccions neix al bell mig del Barri Vell d’Olot, La Garrotxa, amb la intenció de millorar la situació actual dels diferents reptes que tenim com a societat. I ho fa posant com a protagonistes i empoderant infants i joves, que són les persones que tenen a les seves mans els canvis de futur.

 

El projecte sorgeix amb la intenció de transmetre una educació amb valors més propera, divertida i fresca, buscant que la seva proposta arribi d’una forma més directa i engrescadora a les noves generacions, així com en l’àmbit familiar i institucional.

Què ofereix?

Aquesta iniciativa, amb seu física al Núria Social d’Olot i que és una nova branca d’Arriant Formació i Lleure, oferirà diversos formats per arribar a tots els àmbits i públics d’una forma personalitzada.

 

Obres de teatre interactives, teatralitzacions de gran format, encàrrecs fets a mida per escoles i institucions i animacions teatralitzades en fires són alguns dels diferents formats que adoptarà Arriant Produccions, que ha començat a caminar aquest 2022 de la mà d’en Jordi Planella.

GZF_4992_Screen.jpg
GZF_4789_Screen.jpg

Jordi Planella, director artístic 

Un Jordi Planella amb una experiència professional dilatada: primer com a actor per la companyia Cop de Clown (de Toti Toronell) i posteriorment amb Antigua i Barbuda, on durant 7 anys i a través de diverses gires europees i actuacions internacionals va exercir de primer actor en espectacles com "Tingàlia", "El nen bombolla", "Arquitectura de fira", "La máquina que vino" i "El circ dels sentits".

 

Una vessant artística que ha anat de la mà d'una vessant social i juvenil, fent des de fa 10 anys i fins a l'actualitat treball amb joves i infants en diferents àmbits: formacions, dinamitzador social i juvenil, coordinador de propostes educatives i director d'activitats en diferents territoris com Colòmbia, França, Bèlgica, Catalunya i Espanya!

IMG_4256.JPG

Obres de teatre interactives i teatralitzacions de gran format

DSC00047.JPG

Encàrrecs fets a mida per escoles i institucions

DSC00096.JPG

Animacions teatralitzades en fires
i altres esdeveniments

T'interessen alguna de les nostres propostes? Contacta'ns!

Carrer Verge del Carme 8, 17800 Olot, Girona, Spain

680 23 77 45

  • Google Places
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook
Massa Fart.jpeg
bottom of page