top of page

'Estona,
Temps per tu'

UN PROJECTE PER PER AFAVORIR LA CONCILIACIÓ FAMILIAR

Els municipis de la comarca disposaran d’un espai gratuït d’atenció lúdica i educativa per a infants i joves de 2 a 12 anys.

L’Àrea de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa coordina aquest servei, que dinamitzem des d'Arriant Formació i Lleure.

El Servei

El Consell Comarcal de la Garrotxa, amb la col·laboració dels ajuntaments de la comarca, ha posat en marxa el servei el passat 17 d’octubre

Niños felices

Temps per lleure

Es tracta d’un servei de lleure educatiu que s’oferirà durant les tardes en algun equipament del municipi. Inicialment s’oferirà diferents dies segons el municipi.

Temps per cultura

És un servei de guarda durant les activitats culturals que s’organitzin als municipis. S’oferirà segons les activitats culturals que es vagin organitzant a cada territori.

Teatro
luces de Navidad

Temps per Nadal

Inclourà activitats de matins i/o tarda durant les vacances de Nadal.

Inscriu-te!

Tots els serveis inclosos dins del projecte ESTONA, TEMPS PER TU són gratuïts, i es mouen entre les franges horàries de 17h a 20h entre setmana, i de 10h a 13h els caps de setmana (a consultar segons municipi).


Requereixen d’una reserva prèvia per part de les famílies, que hauran de fer la petició amb una antelació mínima de 48h, a través de l’aplicatiu http://tempspertu.garrotxa.cat/ on hi trobareu la informació de les diferents activitats que s’hi ofereixen.

bottom of page