top of page

'Estona,
Temps per tu'

UN PROJECTE PER AFAVORIR LA CONCILIACIÓ FAMILIAR

Un projecte de suport per a la conciliació laboral, familiar i personal, pensat per donar resposta a les necessitats puntuals familiars, gratuït per a famílies amb infants d'I3 a 6è.

L’Àrea de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa coordina aquest servei, que dinamitzem des d'Arriant Formació i Lleure.

El Servei

El Consell Comarcal de la Garrotxa, amb la col·laboració dels ajuntaments de la comarca, posa en marxa el servei del 5 al 21 de juny.

A partir del setembre es tornarà a obrir.

Niños felices

Temps per lleure

Es tracta d’un servei de lleure educatiu que s’oferirà durant les tardes en algun equipament del municipi. Inicialment s’oferirà diferents dies segons el municipi.

Temps per cultura

És un servei de guarda durant les activitats culturals que s’organitzin als municipis. S’oferirà segons les activitats culturals que es vagin organitzant a cada territori.

Teatro
luces de Navidad

Temps per Nadal

Inclourà activitats de matins i/o tarda durant les vacances de Nadal.

Inscriu-te!

Tots els serveis inclosos dins del projecte ESTONA, TEMPS PER TU són gratuïts, i es mouen entre les franges horàries de 16.30h a 19.30h entre setmana, i de 10h a 12.30h els caps de setmana (a consultar segons municipi).

 

Requereixen d’una reserva prèvia per part de les famílies, que hauran de fer la petició amb una antelació mínima de 48h, a través de l’aplicació disponible a http://tempspertu.garrotxa.cat/

Aquí hi trobareu la informació de les diferents activitats que s’hi ofereixen.

bottom of page