top of page

Propostes pedagògiques que oferim
dins del centre:

activitats de lleure educatiu

Serveis de lleure a escoles

Oferim als centres educatius la possibilitat de plantejar, coordinar i dur a terme activitats per als infants i joves, i que aquests puguin divertir-se i alhora, aprendre mitjançant el contacte amb la natura, amb les persones i amb totes les activitats que es proposen i que el centre educatiu necessita, és a dir, segons la demanda de cada centre.

taller d'estudi assistit

Acollides

Oferim acollides matinals i de tardes, segons la demanda de les famílies treballadores que no poden dur el seu infant a l’hora d’inici de les classes lectives. Arriant cerca els monitors/x més adients per a dur aquest servei i proposar als joves jocs i tallers i alhora, potenciar les relacions socials. Com també, la possibilitat d’escoltar les necessitats i propostes dels infants i poder-los acompanyar en els seus interessos i així, motivar-los en l’estada a l’escola.

menjadors escolars

Menjadors escolars

Oferim la possibilitat al centre educatiu de dur el servei de menjador i alhora, potenciar els bons hàbits alimentaris, d’higiene i de convivència i també, la diversió creant propostes lúdiques després de l’àpat essencial del migdia.

estudi assistit

Tallers d'estudi assistit

Acompanyar als joves en el seu procés d’aprenentatge en les hores extraescolars. A fer els deures per a millorar el seu rendiment escolar i atendre qualsevol altre necessitat que pugui sorgir o es detecti. Sempre amb la coordinació dels tutors/x del centre educatiu i màxima confidencialitat.

activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Oferim als centres que desitgen realitzar activitats extraescolars a la planificació i a la realització d’aquestes mitjançant una metodologia lúdica, sempre amb la figura dels monitors/x encarregats de crear un ambient que afavoreixi la cooperació i la comunicació i incentivar als joves a ser protagonistes en la solució dels seus problemes d’una forma col·lectiva.

Les activitats proposades són dissenyades segons la demanda de cada centre i la proposta que Arriant ofereix en el seu catàleg.

T'interessen alguns dels nostres serveis?

bottom of page