top of page

Serveis a persones
i famílies

Per a Arriant, un dels eixos d’interès principals és la mainada i les persones que l’envolten. I és per això, que mitjançant el joc cooperatiu potenciem la participació i no l’exclusió, estimem el medi com a gran recurs per respectar i creiem en les relacions interpersonals com a font d’enriquiment.

 

El privilegi que és viure a la Garrotxa no el podem menystenir, per tant valorem molt positivament les excursions i passejades que ens fan redescobrir  la grandesa que ens envolta i així, fer que els infants i joves, juntament amb les seves famílies es diverteixin gaudint de les seva interacció amb elles i el medi.

Totes les activitats aquí contemplades, les duem a terme amb guies del parc natural de la zona volcànica de la Garrotxa, amb una llarga experiència, tant en el territori, com amb el treball amb persones, infants i famílies. Per altra banda, en cada una de les nostres sortides, guiatges i descobertes, s’hi combinen la descoberta del medi, amb l’educació en valors, així com la prat lúdica a traves de dinàmiques i jocs dins els espais que visitem.

Serveis actuals:

GUIATGES

Son visites personalitzades a diferents espais naturals, històrics i/o d’interès humà que tenim a la comarca de la Garrotxa. Al ser una comarca tan rica amb patrimoni natural, històric i geològic (entre altres), les opcions són molt variades i adaptades a les necessitats de les persones, famílies o grups que hi estiguin interessats.

SORTIDES D'UN DIA

Aquesta es una activitat molt enfocada a grups i/o escoles. Són activitats pensades per poder fer en 1 dia, per tant que es puguin dur a terme dins l’horari lectiu. Les activitats es poden adaptar tant per temps (un mati, un mati + el dinar o un matí + dinar + tarda fins la hora indicada per poder estar a l’escola a temps), com en el format que es necessiti (visita, visita + taller, visita + activitat lúdica...)

VACANCES EN FAMÍLIA

Com diu el seu nom, aquesta activitat està molt enfocada per fer amb família. Són visites i activitats pensades per complementar estades que es duguin terme a la Garrotxa per, de la mà dels nostres guies especialitzats, gaudir de la descoberta d’espais i indrets emblemàtics de la comarca d’una forma amena, divertida i en família.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Oferim activitats extraescolars a diferents centres de secundària de la comarca de la Garrotxa, oferim també activitats pròpies a l'espai del Núria Social.

Trobades amb joves, espais d'encontre i relació entre iguals, amb acompanyament des d'una mirada del lleure, la Teràpia Gestalt i l'expressió artística.

Més informació aquí!

Alguns dels nostres projectes realitzats:

excursions joves

RUTA ESTIU COOP

L’interès del projecte rau en el fet que educa la coresponsabilitat i la solidaritat en els propis protagonistes del fet educatiu, desfent així dinàmiques més rígides en les quals els nens/es tenen poca o cap participació en la pròpia gestió diària de l’organització.

camp de treball

CAMPS DE TREBALL

Els camps de treball que duem a terme des d’Arriant són unes activitats en les quals un jove de diferent procedència s’integra en un grup que es compromet de forma voluntària i desinteressada a desenvolupar, durant un període de 15 dies, un treball de servei a la comunitat, ja sigui ajudant persones, fent tasques de protecció de la natura o realitzant intervencions en el patrimoni

colònies escolars

COLÒNIES FI DE CICLE 

Activitat totalment adaptada i pensada per aquells grups que volen fer un tancament de cicle, creant una experiència totalment a mida, altament divertida i fonamentalment enriquidora en tots els àmbits de la vida i com a grup.

colònies cooperatives

COLÒNIES COOPERATIVES 

La proposta va néixer amb la intenció de realitzar unes colònies amb un model cooperatiu dins d’un context d’activitats de lleure durant l’estiu, amb l’objectiu d’incentivar  la mainada a ser protagonistes en la solució dels seus problemes d’una forma col·lectiva i a organitzar-se en el dia a dia d’una manera horitzontal, assembleària i en comissions de treballs per fer front a les diferents necessitats de l’estada.

bottom of page