top of page

Treballs de síntesis, viatges i fi de curs

La nostra filosofia vol contribuir a la transformació social mitjançant l’educació en el temps lliure, volent realitzar una estada de colònies on la metodologia educativa sigui la cooperació. El model cooperatiu dins d’un context com les colònies, incentiva a la mainada a ser protagonistes en la solució dels seus problemes d’una forma col·lectiva i a organitzar-se en el dia a dia d’una manera horitzontal, assembleària i amb un funcionament de comissions de treballs per a les diferents necessitats de l’estada.


El camí per assolir els objectius proposats té un recorregut fonamentalment lúdic, actiu i molt participatiu. Cada dia es faran propostes de joc, excursions o tallers relacionats amb el centre d’interès, del qual els participants en seran els protagonistes.


Aquestes activitats es duen a terme mitjançant una metodologia lúdica, sempre amb el tarannà característic de la figura dels monitors i de les monitores, encarregats de crear un ambient que afavoreixi la cooperació i la comunicació entre els infants i on mostrin les seves capacitats creatives.

Mira com ho fem!

Vols fer una ullada a alguns dels treballs de síntesis que hem estat treballant des d'Arriant? Clicka als exemples d'aquí sota!

bottom of page